Het Onstaan

 Daar wij houden van een zeer correcte en persoonlijke aanpak, stellen we ons graag eerst even voor. Door een gedwongen sluiting in 2013 van het bedrijf waar we zelf werkzaam zijn geweest, konden vele van de bestaande klanten hun geliefkoosde wijnen, champagnes, koffies … niet meer verkrijgen. Daarom zagen we, Claudine & Geert, een kans om onze passie voor ons beroep op zelfstandige basis verder te zetten. Dus, geschiede de geboorte van C&G Services.  

Wat mag je verwachten

C&G Services staat voor vriendelijkheid, flexibiliteit, correctheid en vlotte leveringen. Het doel van ons bedrijf is zich te richten op horeca en particulieren. Voor de horeca beschikken we over een zeer uitgebreid gamma aan producten, dit gecombineerd met een vlotte levering en een correcte afhandeling. Ook voor onze particulieren kunnen we uw bedrijfs- of privéfeestjes verzorgen, we beschikken namelijk over alles om uw feest te doen slagen!

Geen feestvierder maar eerder een genieter, of misschien wel beiden, dan ben je bij C&G Services ook aan het juiste adres. We beschikken namelijk over een zeer uitgebreid gamma aan wijnen, Champagne, Cavas en Whisky’s ! Ons gamma gaat van zeer goed betaalbaar tot de Créme de la Créme ! Dus aarzel niet en neem gerust contact op voor meer informatie, want bij C&G is vragen vrij.

In onze vrije tijd trekken we de wereld in op zoek naar nieuwe producten, en vooral onze productkennis uitbreiden op alle vlakken. Getuige hiervan is onze jaarlijkse reis naar Schotland, waar een bezoek wordt gebracht aan verschillende whisky distilleries. Alsook onze nauwe contacten met een wijnboer in Duitsland, waar we steeds nieuwe ontdekkingen doen. Onze passie kent geen grenzen en die passie willen we overbrengen naar jullie!

Dus ben je een levensgenieter, particulier, bedrijfsleider of heb je een horecazaak en wil je eens iets anders … Ga met C&G in zee ! Neem steeds vrijblijvend contact met ons op, wij komen ook graag eens langs om onze producten voor te stellen. 

Gepassioneerde zaakvoerders op zoek naar gepassioneerde klanten ! 

Claudine & Geert